** شانلی سهندیم

منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
با سلام در این وبلاگ سعی می کنم در خصوص مسائل بانکی و همچنین اشعار شاعر نامی آذربایجان " شهریار " مطالبی را ارائه نمایم . امیدوارم مورد پسند دوستان قرار بگیره .
آرشيو
بهمن 1393
شهريور 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
دی 1390
آذر 1390
آبان 1390
نويسندگان
جلیل
کد هاي جاوا

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 5
بازدید هفته : 36
بازدید ماه : 34
بازدید کل : 149689
تعداد مطالب : 81
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


حضور مدیرعامل موسسه قرض الحسنه جوانان خیّر در اردوی تیم تراکتورسازی  <-PostCategory-> 

حضور مدیرعامل موسسه قرض الحسنه جوانان خیّر در اردوی تیم تراکتورسازی

شب گذشته مهندس رحیم قاسمی مدیر عامل موسسه قرض الحسنه جوانان خیّر که به تازگی 30 درصد از سهام باشگاه تراکتور سازی را خریداری کرده است، در محل اردوی این تیم در هتل پارس تبریز حضور یافت.

 به گزارش روابط  عمومی موسسه قرض الحسنه جوانان خیّر،  مهندس قاسمی  پس از حضور در محل هتل ضمن دیدار با اعضای کادر فنی و بازیکنان از نزدیک با آنها آشنا شدند.
حضور وی در محل اردو شوری
  دوچندان در اردو ایجاد کرده و کادر فنی و بازیکنان به گرمی از وی استقبال نمودند.
 اعضای باشگاه از این فرصت استفاده نموده و از مدیرعامل موسسه بخاطر فراهم نمودن شرایط مناسب برای نتیجه گیری تیم و حل مشکل مالی باشگاه قدردانی نموده و شرایط اردو را بسیار عالی توصیف کردند.
 مهندس قاسمی سپس بهمراه اعضای کاروان شام صرف نمود.
مهندس قاسمی در این دیدار خطاب به بازيكنان و كادر فني تيم، گفت: "همه از جايگاه تراکتور در جدول راضي هستند ولي به شما ايمان داریم و با نتایجی که در روزهای اخیر کسب شده ايمانمان به شما مضاعف شد و يقين داریم اگر بخواهيد حتما مي توانيد بزودي صدر جدول را تصاحب كنيد."
قاسمی ادامه داد: "به عنوان یکی از سهامداران باشگاه تمام تلاشم را براي رفع مشكلات شما انجام مي دهم و متقابلا از شما انتظار دارم تمام تلاشتان را براي موفقيت تيم انجام دهيد."
وي ياد آور شد: "بايد قدرشناس مردم و بخصوص هواداران ميليوني باشگاه باشيم و با قهرماني شماست كه دل اين خيل انبوه هواداران شاد مي شود."
مهندس رحیم قاسمی با اشاره به اینکه موسسه قرض الحسنه جوانان خیّر با توجه به مشکلات مالی باشگاه تراکتورسازی،
  برای کمک به این باشگاه نوعی احساس وظیفه کرد، گفت: وجود مشکلات مالی باشگاه تراکتورسازی برای همه مسئولان ناراحت کننده است و از این رو ما با مشاهده پیگیریهای استاندار و همچنین نمایندگان مجلس و مسئولان باشگاه و از طرفی با دیدن نگرانی هواداران فهیم و پرتعداد تیم تراکتورسازی، احساس وظیفه کردیم که قدم پیش گذاشته و بخشی از مشکلات مالی این باشگاه را برطرف کنیم.
مهندس قاسمی با برشمردن اهداف موسسه جوانان خیّر جهت کمک به باشگاه تراکتورسازی تصریح کرد: هدف ما از این کار، گره گشایی از مشکلات مالی باشگاه تراکتورسازی است که در این زمان بیشتر از هر زمان دیگری نیاز به حمایت دارد ولی این را هم بگویم که حمایت ما مقطعی نیست و ما برنامه ای دائمی داریم و بر این اساس 30 درصد سهام باشگاه را نیز خریداری کرده ایم تا همیشه در کنار تراکتورسازی باشیم.
در پايان اين ضيافت شام، مدیرعامل موسسه قرض الحسنه جوانان خیّر مبلغ 500 ميليون ريال به عنوان پاداش پيروزي تراكتورسازي مقابل شهرداری رابه مديرعامل باشگاه اهدا كرد.

 


+ نوشته شده در یک شنبه 9 بهمن 1390برچسب:,ساعت 10:6 بعد از ظهر توسط جلیل |
یک شبی مجنون نمازش را شکست  <-PostCategory-> 

 یک شبی مجنون نمازش را شکست
بــی وضــــو در کوچـــه لیلا نشســـت
                                                    
عشق آن شب مست مستش کرده بود
                                                    
فــــارغ از جـــام الــستــش کــــرده بــــود
ســجـده ای زد بـــر لــــب درگــاه او
پــــُر ز لـــیلــا شـــــد دل پـــــر آه او
                                                    
گـــفت یا رب از چه خوارم کرده ای
                                                    
بــــر صلیب عـــشق دارم کرده ای
جـــــام لیلا را به دسـتـم داده ای
وندر این بازی شــکستم داده ای
                                                    
نشتر عشقش به جانم می زنی
                                                    
دردم از لیـلاســـــت آنم می زنی
خسته ام زین عشق، دل خونم نکن
من کـــه مجنونم تو مــــجنونم نــکن
                                                    
مــــرد ایــــن بـــازیــچـه دیگر نیستم
                                                    
این تو و لـــیلای تو... مــــن نیستم
گــــفت ای دیــوانه لــیلایــــــت منم
در رگ پنهان و پـــیــدایـــت منـــــم
                                                    
ســــالها بــــا جــــور لیلا ســـاختی
                                                    
من کنارت بـــــودم و نـــشناخـــتی
عــشق لــــیلا در دلـــت انـــداختم
صد قمــــار عشق یکجا بـــاخـــتم
                                                    
کـــــردمـــت آواره صــــحرا نـــــشد
                                                    
گفتم عاقل می شوی اما نــشد
سوختم در حسرت یک یـا ربــت
غیر لیلا بــــــر نــــیــامد از لــبت
                                                    
روز و شب او را صـــدا کردی ولی
                                                    
دیدم امشب با مـنی گفتم بلی
مطمئن بودم به من سر می زنی
در حــــــریم خانه ام در می زنی
                                                    
حــــال این لیلا که خوارت کرده بود
                                                    
درس عشقش بی قرارت کرده بود
مرد راهش بـــاش تا شاهت کنم
صد چو لیلا کشته در راهت کنم


+ نوشته شده در شنبه 8 بهمن 1390برچسب:,ساعت 11:34 قبل از ظهر توسط جلیل |
بانکداری ایرانی در لباس اروپایی  <-PostCategory-> 

بانکداری ایرانی در لباس اروپایی

بی شک هشتم خردادماه سالجاری برگ زرینی برای کارنامه بانکی کشور بود چرا که به واسطه همت بانک صنعت و معدن نخستین شعبه بانک خارجی تحت عنوان بانک تجاری ایران ـ اروپا درتهران آغاز به کار کرد. راه اندازی چنین بانکی آن هم در شرایطی که ایران همچنان تحت فشارهای غربی بوده ماحصل تلا ش مدیرانی بودکه هیچگاه درمراسم افتتاح آن حضور نیافتند .

بی شک هشتم خردادماه سالجاری برگ زرینی برای کارنامه بانکی کشور بود چرا که به واسطه همت بانک صنعت و معدن نخستین شعبه بانک خارجی تحت عنوان بانک تجاری ایران ـ اروپا درتهران آغاز به کار کرد. راه اندازی چنین بانکی آن هم در شرایطی که ایران همچنان تحت فشارهای غربی بوده ماحصل تلا ش مدیرانی بودکه هیچگاه درمراسم افتتاح آن حضور نیافتند.

بانک تجاری ایران اروپا در حالی پا به عرصه وجود گذاشت که چند ی قبل ازراه اندازی آن طهماسب مظاهری رئیس کل بانک مرکزی وقت از صدور مجوز برای تاسیس ۱۴ بانک خارجی در ایران خبر داد و اعلا م کرد بانک های خارجی بر اساس عقود مبادله ای و عقود مشارکتی و طبق قانون بانکداری اسلا می فعالیت کرده و می توانند هر میزان که ازفعالیت بانکی خود سود کسب کنند آنرا میان سپرده گذارانشان تقسیم کنند.در این میان بانک تجاری ایران اروپا با ربودن گوی سبقت از سایرین سردمدار کسب مقام نخست در این زمینه شد اما تمام افتخارات به تاسیس این بانک ختم شد تا دیگر جایی برای حرف و حدیث باقی گذاشته نشود.

اگر چه تا پیش از این بانک های خارجی همچون charted standard ، Banca Nazional Del Lavore ، ایتالیایی، Banko central hispar ،اسپانیایی و حتی Credit suiss bank سوئیسی درایران و در مناطق آزاد شعبه داشتند اما همگان بر این اعتقاد بودند که راه اندازی این بانک گامی مهم در افزایش رقابت بانکی در ایران است چرا که بنا بر گفته مظاهری یکی از اصول مهم در اصلا ح ساختار اقتصادی کشور ایجاد فضای رقابتی است که امید می رفت با حضور بانک های خارجی و همچنین توسعه بانک های خصوصی این رقابت روزافزون شود اما در عمل چنین نشد و شاید نگرانی برخی تحلیلگران اقتصادی با این رویه بی مورد نبود.

قرار بود بانک تجاری ایران اروپا بانکی اروپایی باشد که تحت مقررات و قوانین نظارتی اروپا فعالیت کند و با افتتاح نخستین شعبه آن در تهران عملیات مربوط به راهبری اعتبارات اسنادی،ضمانت نامه های ارزی وامور مربوط به صادرات وواردات براحتی امکانپذیر باشد تا این بانک با بهره گیری ازابزارهای نوین بانکی در عرصه بین المللی،علا وه بر تامین مالی پروژه های داخلی،با بهره گیری از متخصصین سرمایه گذاری آماده ارائه هر گونه خدمات کارشناسی و مشاوره ای به تجار و سرمایه گذاران ایران و اروپا باشد.

اکنون که قریب به ۵ ماه ازراه اندازی این بانک می گذرد نه تنها چنین فعالیتهایی به چشم نمی خورد بلکه هراز چند گاهی متولیان مربوطه با اعلا م اینکه بانک ایران اروپا به مشتریان خود وام نمی دهد به حرکت چراغ خاموش این بانک خارجی جهت می دهند تا دیگر سخنی به میان بیاید و همین سبب شده تا مدعیان عدم موفقیت این بانک بار دیگر فعالیت انجام شده بانکتجاری ایران اروپا را نقد کنند.

برخی کارشناسان معتقد بودند با نرخ تورم کنونی هیچ سودی عاید این قبیل بانک ها نمی شود لذا بانک های خارجی با این شرایط به راحتی حاضر به سرمایه گذاری در ایران نمی شوند و این رویه سیاستی است که احتمالا درمقابل تحریمهای بانکی اتخاذ شده است تا با جذب بانک های اسلا می خارجی محدودیت هایی که برای گشایش اعتبارات در ایران پدید آمده را بر طرف کند و این بانک به هیچ وجه اعتبار واهمیت بانک های مطرح جهانی را ندارد از سوی دیگر عده ای مدعی این تحلیل شدند که وجود بانک های خارجی در ایران به منزله خارچشمی در بانک های خصوصی باشد و بانکهای خصوصی که یارای رقابت با آنها ندارند اجازه نمی دهند این بانک عملکردی ازخود برجای بگذارد.

اما علی رغم تحلیلهای متفاوتی که وجود دارد، نباید از حق گذشت که این بانک در راه اندازی به دلیل تفاوت اعطای اعتبار میان ایران آلمان ازهفت خوان گذشت وتاسیس چنین بانکی آنهم در شرایط تحریم واعمال فشارهای غربی می توانست با آغاز فعالیت خود بسیاری از مشکلا ت ارزی صادرات و واردات را حل و یا شاید تا حدودی حلقه تحریم را آزادتر کند علی رغم استقبال گسترده شرکتهای ایرانی،موسسات مالی و صنعتی برای گشایش اعتبار در این بانک،تمام اقداماتش در پس پرده تنظیم آیین نامه باقی ماند و متولیان آن ۵ ماه پس از راه اندازی این نهاد،همچنان اندرخم انجام کارهای داخلی شعبه باقی مانده اند وشاید گفته برخی تحلیلگران که راه اندازی این بانک با تمام اصول و قواعد اروپایی عملا نوعی بانکداری با ژست اروپایی است بیراه نباشد چرا که تاکنون کاری از پیش نبرده است .


+ نوشته شده در دو شنبه 4 بهمن 1390برچسب:,ساعت 12:15 قبل از ظهر توسط جلیل |
بانک و بانکداری سوئیس  <-PostCategory-> 

بانک و بانکداری سوئیس

صادرات سوئیس، سالانه ۱۴۲ و وارداتش ۱۳۲ میلیارد فرانک است. تجارت خارجی این کشور عمدتاً با دول همسایه و نیز آمریکا است. تجارت خارجی با کشورهایی نظیر ایران در درجه چندم اهمیت برای سوئیس قرار دارند. ۳۶۰ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی و ۴۸ هزار دلار درآمد سرانه آن کشور است.

بانکداری در سوئیس بسیار پیشرفته است به طوری که ۵ هزار مؤسسه بانکی و مالی در سوئیس فعالیت می‌نمایند و این کشور انواع خدمات مالی داخلی و خارجی ارائه می‌دهد. مجموع سرمایه در بانک‌های سوئیس در سال ۲۰۰۳، ۲۲۳۷ میلیارد فرانک بوده است.

اما پرسشی که مطرح می‌شود این است که علت سرازیر شدن این حجم عظیم پول به بانک‌ها و مؤسسات مالی سوئیسی چیست؟ در پاسخ باید گفت که در سوئیس بانکداری محرمانه (Secret banking) وجود دارد. این سبک از بانکداری از ۱۹۳۰ آغاز شد و هنوز هم با قوت بسیار ادامه دارد. بانکداران سوئیسی می‌گویند که آنها اطلاعات و مشخصات افرادی که در سوئیس حساب دارند را به هیچ کس نمی‌دهند. دلیل این مسئله نیز آن است که بانکداران سوئیسی، بانک‌های خود را محل امنی جهت جذب سرمایه معرفی می‌کنند. دولت سوئیس حتی تحت فشار شدید اتحادیه اروپا نیز حاضر نشده است بانکداری محرمانه خود را کنار گذارد. مشکلی که در این رابطه وجود دارد آن است که بسیاری از افراد، از گوشه و کنار جهان به شکل محرمانه در بانک‌های سوئیس سپرده‌گذاری کرده و پس از چندی از دنیا رفته‌اند و کسی نمی‌داند که وی در سوئیس دارای سرمایه است، جز بانک مرکزی دولتی سوئیس.

از سال ۱۹۹۰، همزمان با فروپاشی نظام دوقطبی، دو اتفاق صورت گرفت. نخست، ایالات متحده آمریکا به دولت سوئیس فشار آورد که بانکداری محرمانه خود را کنار بگذارد. دوم، در شورای فدرال سوئیس، عناصر یهودی نیز وارد شدند و هنوز هم فعالیت‌شان در این شورا ادامه دارد. ورود این عناصر زمانی صورت پذیرفت که اسرائیلی‌ها اعلام کردند در زمان جنگ حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیارد دلار از یهودیان وارد بانک‌های سوئیس گردید و سوئیسی‌ها از استرداد آن سرمایه به یهودیان امتناع کردند، هرچند که پس از کش و قوس‌های بسیار عاقبت در سال ۱۹۹۵، سوئیس مبالغ یاد شده را به یهودیان بازگرداند.

خصوصیات مردم سوئیس

گفته می‏شود که سوئیسی‏ها سابقاً نگهبان‏های دربار واتیکان بودند و به یهودیان نیز در سوئیس اجازه رشد نمی‏دادند. جامعه سوئیس به شدت محافظه‌ کار و سنتی است. تا سال ۱۹۴۵، در ۴ یا ۵ کانتون این کشور زنان حق رأی نداشتند. تا سال ۱۹۸۳، در چند کانتون اگر زنی می‌مرد، دارایی او به شوهرش می‌رسید و اگر پدر زن می‌مرد به دخترش ارث نمی‌رسید، بلکه به شوهر دختر می‌رسید.

مردم سوئیس بسیار ساده زندگی می‌کنند. حتی لباس پوشیدن آنها با کشورهای دیگر همسایه فرق دارد. آنها خیلی منظم هستند. فرودگاه‌های کشور در شب تعطیل هستند، طبع سوئیسی‌ها آرام، صبرشان بالا و عجله‌شان کم است. آنها در تمامی امور صرفه‌جو، دقیق و مسئولیت‌پذیر هستند. درون‌گرایی در سوئیس بسیار بالا است به طوری که خارجی‌ها را چندان جذب نمی‌کنند. اگرچه به یک خارجی در سوئیس با بی‌احترامی برخورد نمی‌شود اما از سوی مردم آن کشور، مورد پذیرش هم قرار نمی‌گیرند.  بیکاری کم و استخدام شرکت های خارجی و بانک ها زیاد است

در سوئیس، ارتش استخوان‌بندی ساختار سیاسی ـ اجتماعی این کشور را تشکیل می‌دهد. ارتش سوئیس ارتش میلیشیایی است. دوره خدمت در این ارتش کوتاه است. لیکن در صورت بروز بحران یا جنگ، دولت می‌تواند فرمان بسیج عمومی صادر نماید. افراد زیر ۴۲ سال با هر رده اداری و هر شغل، هر سال به مدت سه هفته دوره آموزشی می‌بینند. این امر نشان از آن دارد که سوئیس با سابقه بی‌طرفی ۵۰۰ ساله، همواره از ناحیه محیط خود احساس خطر می‌کرده است. سوئیسی‌ها در مورد بی‌طرفی‌شان تلاش دارند خود را به عنوان چهره‌ای که می‌خواهد دو طرف درگیری را به هم نزدیک کند، مطرح گردد.

سوئیسی‏ها برای معرفی خود به عنوان حافظ منافع تمامی کشورها، سرمایه‌گذاری‌های زیادی می‌کنند. دولت سوئیس به همین منظور اداره‌ای را تحت عنوان «دفتر ارتباطات منافع»، در ساختار وزارت خارجه خود دایر نموده‌ است.

در همین رابطه، حقوق بشر و فعالیت‌های بشردوستانه از محورهای اصلی سیاست‌ خارجی سوئیس است. در حقیقت سوئیس با پیگیری تمامی اقدامات می‌کوشد تا از خود کشوری دوست، باثبات، معتبر و بی‌طرف در نزد سایر ملت‌ها ترسیم نماید. سوئیس مانند بقیه کشورهای غربی روابط سیاسی و اقتصادی بسیار تنگاتنگی با کشورهای اروپایی و آمریکا دارد. شرکای اول تجاری این کشور را اعضای اتحادیه اروپایی تشکیل می‌دهند. سوئیسی‌ها معتقدند که سرنوشتشان با اروپا گره خورده است. بر این اساس تلاش دارند در عین پیگیری سیاست بی‌طرفی، روابط خود را در همه ابعاد با بقیه کشورهای اروپایی تقویت کنند. البته این موضوع به معنی بی‌اهمیت بودن روابط با کشورهای خارج از اروپا نیست. به عنوان مثال سوئیس روابط تجاری قوی با آمریکا چین و هند دارد. کشورهای خاورمیانه نیز در سیاست خارجی سوئیس از جایگاه مهمی برخوردارند. البته در تنظیم روابط با این کشورها اقتصاد حرف اول را نمی‌زند زیرا در مقایسه با شرکای عمده تجاری سوئیس، سطح روابط تجاری با کشورهای خاورمیانه بسیار پایین‌تر است. برای سوئیس ایفای نقش در حل و فصل درگیری‌های منطقه‌ای بسیار با اهمیت است. بر این اساس سوئیس تلاش داشته است در حل و فصل معضل فلسطین اشغالی نقش فعالی ایفا نماید.

سوئیس همچنین در سازمان‌های بین‌المللی به ویژه سازمان ملل فعال است. این فعالیت بعد از عضویت آن کشور در سازمان ملل دو چندان شده است. سوئیس همراه با کشورهای همسو، در موضوعات مهم سازمان ملل از جمله در بحث اصلاح ساختار شورای امنیت فعال است. اگر چه فعال بودن در صحنه بین‌المللی برای کشور کوچکی مانند سوئیس دور از انتظار به نظر می‌رسد، اما وجهه سوئیس در صحنه بین‌المللی به عنوان کشوری بی‌طرف و حامی ارتقا حقوق بین‌الملل از یک سو و کمک‌های مالی آن کشور به سازمان‌های مختلف بین‌المللی از سوی دیگر زمینه را برای فعالیت این کشور در موضوعات بین‌المللی فراهم آورده است.

در خصوص وضعیت مسلمانان و ایرانی‌ها در سوئیس باید گفت حدود ۴۰۰ هزار نفر مسلمان در سوئیس زندگی می‌کنند که عمدتاً ترک و بوسنایی هستند و از محدودیت‌های مختلفی، از مساجد گرفته تا قبرستان، برخوردارند. عمده نماز جمعه‌ها در نمازخانه‌ها برگزار می‌شود و نه در مساجد. حدود ۱۰ هزار ایرانی نیز در سوئیس زندگی می‌کنند که عمدتاً از وضعیت اجتماعی و اقتصادی خوبی برخوردارند و با ایران نیز مراوده دارند.

 


+ نوشته شده در دو شنبه 3 بهمن 1390برچسب:,ساعت 12:1 قبل از ظهر توسط جلیل |
نظام بانکداری در مالزی  <-PostCategory-> 

نظام بانکداری در مالزی

نظام بانکداری در مالزی افزون بر یک دهه است که در مسیر خصوصی سازی و لیبرالیزاسیون اقتصادی گام برداشته و توانسته در جمع کشورهای آسیایی حوزه اقیانوس آرام، کسب اعتبار و وجهه کند. این توسعه روز افزون البته به لطف جمع شدن بانک های عمده زیر چتر حمایتی انجمن بانک های مالزی (Association of Banks in Malaysia، با نام اختصاری ABM) محقق شده است .

انجمن بانک های مالزی در نوامبر 1973 با هدف تثبیت و استقرار یک نظم عملیاتی واحد بین بانک های این کشور و با مشارکت و همکاری مستقیم بانک مرکزی مالزی تاسیس شد.

عضویت در این انجمن برای تمام بانک های دارای مجوز و حتی دفاتر نمایندگی بانک های خارجی مستقر در مالزی میسر است. در حال حاضر 22 بانک تجاری شامل 9 بانک داخلی و 13 نمایندگی بانک های خارجی در این انجمن عضویت دارند. مجموعه این بانک ها در سراسر کشور مالزی یک هزار و 779 شعبه و بیشتر از 70 هزار پرسنل دارند.

ABM به ایجاد یک فضای مناسب و تسهیلاتی برای نظام بانکداری مالزی کمک می کند، در صورت لزوم قوانین بانکی را بازنگری می کند، چارچوب فعالیت را برای بانک های تجاری طراحی می کند، و علاوه بر نظارت بر نرخ سود ها و سیستم های حسابرسی، توجه به زیر ساخت های بانکداری و سیاست های نوین و توسعه منابع انسانی را نیز در دستور کار خود قرار می دهد.یکی از بزرگترین اقدام های ABM که به تازگی به دست اجرا گذارده شده، تعامل با موسسه های صادرکننده کارتهای اعتباری برای ایمن سازی این کارت هاست.

این طرح که در سطح ملی به اجرا در آمده و مبتنی بر نصب تراشه های ویژه امنیتی روی کارت های اعتباری است، پس از آن مورد بررسی و اجرا قرار گرفت که میزان کلاهبرداری و سوء استفاده از این گونه کارت ها در چند سال اخیر رو به فزونی گذاشته بود.یکی دیگر از عملکرد های مثبت ABM، پیشگامی این انجمن در مدرنیزاسیون بانک ها و معرفی شیوه های نوین بانکداری الکترونیک به مردم مالزی است.

به لطف این بستر سازی فرهنگی و آموزشی، مردم مالزی امروزه این فرصت را دارند تا از مزیت های گسترده بانکداری مدرن از جمله پرداخت و دریافت های الکترونیکی و امنیت دیجیتال بهره بگیرند.ABM با حضور و شرکت مستمر در چارچوب های استراتژیک اقتصادی از جمله «آ.سه.آن» و «اپک» رفته رفته به عنصری کلیدی در اقتصاد مالزی و حوزه کشورهای آسیایی پاسیفیک تبدیل می شود.

بانکداری اسلامی در مالزی

نخستین نشا نه های ظهور بانکداری اسلامی در مالزی را می توان در سپتامبر 1963، یعنی زمان تاسیس موسسه PWSBH ردیابی کرد. این موسسه مالی در حقیقت صندوق پس اندازی بود ویژه مسلمانانی که می خواستند راهی سفر حج شوند. در سال 62، این موسسه با تشکیلاتی مشابه با عنوان «پجابات اروسان حاجی» ادغام و از آن پس «لمباگا تابونگ حاجی» نام گرفت.

نخستین بانک اسلامی مالزی در سال 83 افتتاح شد. در سال 93 بانک های تجاری، بانک های بازرگانی و کمپانی های مالی نیز اجازه یافتند تحت برنامه بانکداری اسلامی (IBS)، به مشتریان خود خدمات بانکی اسلامی را ارائه دهند. (با تفکیک بودجه، سپرده و عملیات صورت گرفته در بخش خدمات اسلامی از بخش غیر اسلامی) در ژوئن 2005 شاخص جدیدی از تبادلات مالی اسلامی متشکل از 45 کمپانی و شرکت اسلامی به بازار سهام مالزی معرفی شد که مطابق با احکام شریعت اسلام بود.

بانک مرکزی

بانک مرکزی مالزی (NBM) در 26 ژانویه 1959 در کوالالامپور تاسیس شد. پس از نشست وزیران اقتصاد و دارایی کشورهای گروه پنج (G-5) در نیویورک (سال 1985) و کاهش ارزش دلار که به ضرر هنگفت بانک مرکزی مالزی انجامید، جعفر حسین، مدیر وقت این بانک، استراتژی ویژه ای را با هدف جبران خسارت طراحی کرد که مبتنی بر حضور فعال بانک مرکزی در بازارهای اقتصادی جهان از جمله بازار «فورکس» بود.

به لطف این فعالیت های اقتصادی، BNM تا سپتامبر 1990، 500 میلیون دلار آمریکا درآمد کسب کرد. در جولای 2005 و به دنبال شناور شدن ارز چین، بانک مرکزی مالزی نیز ارز کشور را شناور کرد که این روند تا به امروز ادامه دارد.

بانک های عمده تجاری

9
بانک عمده تجاری در مالزی عبارتند از؛

آفین بانک برهاد (با 82 شعبه در سراسر کشور، دولتی)، ALIANSE بانک برهاد، AM بانک برهاد (دولتی با 200 شعبه)، CIMB بانک برهاد، EON بانک برهاد، هونگ لئونگ بانک برهاد، مالایان بنکینگ برهاد، (دولتی، بزرگ ترین بانک مالزی، با 334 شعبه داخلی و 34 شعبه بین المللی)، پابلیک بانک برهاد (دولتی)، RHB بانک برهاد (دولتی با 200 شعبه)

13
بانک خارجی که زیر پوشش انجمن بانک های مالزی در این کشور فعالیت می کنند نیز عبارتند از؛ بانک ABM-AMRO، بانک بانگوک، بانک آمریکا، بانک چین، بانک توکیو، سیتی بانک، دوویچه بانک (بانک آلمان)، بانک HSBC مالزی، موسسه بانکداری خارجی چین، بانک استاندارد چارترد، بانک نوا اسکایتا، بانک JPMorgan&co و در نهایت، بانک یونایتد اورسیز.


+ نوشته شده در پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:,ساعت 9:37 قبل از ظهر توسط جلیل |
مطالب پيشين
» سلام گتیرمیشم
» کمک 3 میلیارد ریالی موسسه قرض الحسنه جوانان خیّر به زلزله‌زدگان استان آذربایجان شرقی
» حمایت مجلس از جوانان خیر
» جوانان خیر
» سیستم آنلاین دریافت و پرداخت در شعب شهر تبریز راه اندازی شد
» جشن تراکتور سازی و جوانان خیر
» برگزاری جلسه معاونت بازرسی در آ . غربی
» اینترنت رایگان در فرودگاه تبریز
» جوايز پانزدهمین دوره قرعه‌کشي طرح ایثار اعلام شد
» لیست اسامی برندگان جوایز چهاردهمین دوره طرح ایثار
» تبریک سال 1391
» دعوت به همکاری در درمانگاه خیریه جوانان خیّر مرند
» دعوت به همکاری موسسه قرض الحسنه جوانان خیّر
» دیدارتیم های تراکتورسازی تبریز و سپاهان اصفهان
» شعبه ستارخان به محل دائمی خود انتقال یافت
» نقش جوانان خیر در اقتصاد منطقه
» صبر و استقامت جوانان خیر
» آرمان خانواده جوانان خیر
» قدردانی شهردارکلانشهر تبریز
» شانه سی مندن
» فعالیت جوانان خیر در چارچوب قانون
» بانک مرکزی
» رعایت اصول مشتری مداری و کسب رضایت شهروندان
» سردار پورجمشیدیان فرمانده سپاه عاشورا
» جنگ بزرگ شادی
» 22 بهمن
» بیشترین سود را از ما بگیرید
» تراکتورسازی مشکل مالی ندارد
» طرح ویژه بدون سود و بدون کارمزد
» داوران؛ حریفانی سفت و سخت برابر تراکتورسازی!


موضوعات
جوانان خیر
شعر
اطلاعات بانکی
مذهبی
متفرقه
پيوندها


ایزو شعر love بزرگترین جامعه مجازی دانشجویان موسیقی تبریز جوانان خیر شانلی سهندیم قیمت لحظه ای طلا و ارز آموزش زبان انگلیسی جملات زیبا با متن انگلیسی دکتر پوست بهترین و پر بار ترین مطالب روز اخبار 2030 آموزش عاشق شدن دلدار دانلود روز جوانان خیر سایت موسسه قرض الحسنه جوانان خیر کیت اگزوز زنون قوی چراغ لیزری دوچرخه


تبادل لینک هوشمندبرای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان جوانان خیر - شانلی سهندیم و آدرس jkhtabriz.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

کلیک طلا
بانک ملی
جوانان خیر
اقتصاد نوین
بانک سامان
بانک کارآفرین
بانک پارسیان
پست بانک
بانک صنعت و معدن
بانک توسعه صادرات
بانک رفاه کارگران
بانک مسکن
بانک کشاورزی
بانک مرکزی
بانک صادرات
بانک تجارت
بانک سپه
بانک ملت
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
مستر قلیون

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com